Kökcü en Sinisterra opgenomen in FIFA Team of the Season

Kökcü en Sinisterra opgenomen in FIFA Team of the Season

Orkun Kökcü en Luis Sinisterra zijn door EA Sports opgenomen in het Eredivisie Team van het Seizoen. De twee Feyenoorders worden daarmee beloond voor hun goede jaar onder trainer Arne Slot.

Aan het einde van elk seizoen worden voor alle (top)competities de beste spelers uitgekozen die samen het Team van het Seizoen maken. Spelers van de videogame FIFA kunnen de speciale edities van de spelers onder meer verkrijgen door het openen van pakketjes of door ze op de transfermarkt te kopen.

De grote afwezige in het Team van het Seizoen is Gernot Trauner. De Oostenrijker maakt het hele jaar al een zeer stabiele indruk, maar moet in dit team Jurriën Timber voor zich laten. Het getal tussen de haakjes is de score die EA Sports de speler heeft gegeven, de maximale score die je kan krijgen is 99. Hoe hoger de score hoe beter EA Sports de speler dit seizoen vond dus.

Het volledige Eredivisie Team of the Season:

Unnerstall (87); Mazraoui (88), Timber (90), Wijndal (88); Sangaré (92), Kökcü (91), Gravenberch (95); Gakpo (90), Sinisterra (89), Antony (91), Haller (91)

Lees meer over
Luis Sinisterra Orkun Kökcü
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties