KNVB maakt 19 juni concept competitieprogramma bekend

KNVB maakt 19 juni concept competitieprogramma bekend

Bij Feyenoord is momenteel de voorbereiding op het nieuwe seizoen in volle gang. De spelers genieten van een vakantie of bereiden zich voor op een internationaal eindtoernooi. De Rotterdammers weten op 19 juni hoe het programma voor het nieuwe Eredivisie seizoen eruit gaat zien.

De KNVB maakt namelijk woensdag 19 juni het concept competitieprogramma 2024/25 bekend. Dit meldt journalist Rik Elfrink. De laatste jaren zijn er amper wijzigingen geweest in het voorgestelde programma, waardoor de kans groot is dat het concept ook het definitieve programma gaat worden. Wanneer er een wijziging plaatsvindt, gaat het vaak om het aanvangstijdstip.

De speeldagenkalender voor volgend seizoen is al een aantal maanden bekend. De Eredivisie start in het weekend van 9 augustus. De winterstop begint op 24 december 2024 en duurt tot 10 januari 2025. De laatste speelronde wordt afgewerkt op zondag 18 mei 2025. De eerste ronde van de TOTO KNVB Beker begint op 29 oktober 2024, de finale staat gepland op 21 april 2025.

Lees meer over
KNVB
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties