'Kökcü werkt individuele training af in De Lutte'

'Kökcü werkt individuele training af in De Lutte'

Orkun Kökcü is nog altijd niet volledig hersteld van zijn blessure. De middenvelder deed maandag weer een deel van de groepstraining mee, maar trainde dinsdagochtend níét met zijn ploeggenoten. Hij verscheen later op het trainingsveld om daar een individuele training af te werken.

Dat meldde RTV Rijnmond. Kökcü viel vorige week uit tijdens de dinsdagtraining en moest de trainingen daarop, en de oefenwedstrijd tegen Union Sint-Gillis, laten schieten. Wel ging hij mee op het mini-trainingskamp in De Lutte, maar daar traint hij dus nog niet volledig mee. De week voor zijn blessure ontbrak de middenvelder overigens ook al vanwege ziekte.

Overigens zijn Mats Wieffer, Jorrit Hendrix en Mike Kleijn - in tegenstelling tot Kökcü - helemaal niet meegereisd naar De Lutte, waar Feyenoord van maandag tot en met woensdag verblijft. Wieffer ligt er nog enkele weken uit met zijn blessure, terwijl de andere twee lichte klachten hebben en in Rotterdam een individueel programma afwerken.

Lees meer over
Orkun Kökcü
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties