Boëtius mee op mini-trainingskamp; geen Wieffer en Hendrix

Boëtius mee op mini-trainingskamp; geen Wieffer en Hendrix

Feyenoord heeft de 24-koppige selectie bekendgemaakt die deze week afreist naar het mini-trainingskamp in De Lutte. Daarbij valt onder meer op dat de nog clubloze Jean-Paul Boëtius ook daar van de partij is. Mats Wieffer, Jorrit Hendrix en Mike Kleijn zijn de drie afwezigen in de selectie van trainer Arne Slot.

Dat laatste heeft te maken met de blessures van het drietal. Wieffer is zoals bekend iets langer uit de roulatie, terwijl ook Hendrix en Kleijn nu dus met lichte klachten kampen. De twee zullen dus niet meetrainen met de groep, maar werken in Rotterdam een individueel programma af.

Boëtius is dus wél aanwezig. De clubloze oud-Feyenoorder traint mee in afwachting van zijn toekomst en volgens De Telegraaf is het niet uitgesloten dat hij voor een derde termijn bij Feyenoord zal tekenen. Afgelopen zaterdag speelde hij al een halfuur mee in de oefenwedstrijd tegen Union Sint-Gillis.

Trainingskamp
Feyenoord verblijft van maandag tot en met woensdag in De Lutte, waar het in die drie dagen liefst vijf trainingen zal afwerken. De ochtendtrainingen op dinsdag en woensdag (allebei 9:45 uur) zijn toegankelijk voor publiek. Vervolgens oefent Feyenoord zondag in De Kuip tegen Olympique Lyonnais.

De volledige selectie voor het trainingskamp in De Lutte:

1. Justin Bijlow
2. Marcus Pedersen
3. Lutsharel Geertruida
4. Marcos Senesi
7. Alireza Jahanbakhsh
8. Fredrik Aursnes
9. Danilo
10. Orkun Kökcü
11. Javairo Dilrosun
18. Gernot Trauner
19. Cole Bassett
21. Ofir Marciano
22. Mark Diemers
23. Patrik Wålemark
25. Mo Taabouni
27. Jean-Paul Boëtius
28. Jens Toornstra
30. Thijs Jansen
32. Denzel Hall
43. Mimeirhel Benita
46. Quilindschy Hartman
49. Tein Troost
53. Noah Naujoks
57. Sem Valk

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties