Kelvin Neijenhuis zet handtekening onder eerste contract

Kelvin Neijenhuis zet handtekening onder eerste contract

Deze week heeft Kelvin Neijenhuis zijn eerste contract bij Feyenoord ondertekend in het Perscentrum van De Kuip. De 15-jarige aanvaller van de Feyenoord Academy heeft eerder al een principeakkoord bereikt en zal nu tot medio 2026 aan de club verbonden blijven.

''Kelvin valt het beste te omschrijven als een leergierige en serieuze jongen die iedere dag het maximale uit zichzelf probeert te halen'', zegt Rini Coolen, Head of Academy van Feyenoord. ''Middels het gemakkelijk scoren van doelpunten beschikt Kelvin in zijn positie als centrumspits tevens over een zeer specifieke kwaliteit. Het is dan ook mooi dat al het harde werken van hem nu beloond is met het ondertekenen van zijn eerste profcontract bij de club waar hij al een groot gedeelte van zijn leven speelt.''

Neijenhuis zelf kijkt terug op een heel mooie dag. ''Ik speel al sinds mijn zevende jaar in de academy van Feyenoord en heb daarom lang naar dit moment uitgekeken. Het ondertekenen van dit contract toont vanuit de club een blijk van waardering en stimuleert mij om nog meer uit mezelf te halen. Mijn droom is om ooit in De Kuip te mogen spelen. Dat lijk me het mooiste wat er is en blijf ik hard mijn best voor doen.''

Neijenhuis maakte in de zomer van 2015 de overstap van amateurvereniging MZC’11, gevestigd in zijn woonplaats Zierikzee, naar Feyenoord Academy. Momenteel speelt hij in het Onder 16-team dat wordt geleid door trainers Brian Pinas en Robin van Persie. Als makkelijk scorende spits heeft hij al enkele wedstrijden gespeeld in Feyenoord Onder 17 en is hij ook actief bij Oranje Onder 15.

Lees meer over
Feyenoord Academy Feyenoord Onder 17
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties