'Kasanwirjo traint niet meer mee en wacht transfer naar Feyenoord af'

'Kasanwirjo traint niet meer mee en wacht transfer naar Feyenoord af'

Neraysho Kasanwirjo lijkt zich spoedig speler van Feyenoord te mogen noemen. De 20-jarige centrale verdediger van FC Groningen traint inmiddels niet meer mee met de selectie in afwachting van zijn transfer naar de Rotterdamse club, zo meldt Voetbal International.

Feyenoord en FC Groningen hebben nagenoeg een akkoord weten te bereiken over Kasanwirjo. Beide clubs werken aan de laatste details van de deal. Kasanwirjo wordt intern door de Rotterdammers gezien als de ideale back-up voor de geblesseerde Gernot Trauner. De Oostenrijker is eind maart naar verwachting pas weer klaar voor zijn eerste minuten.

Kasanwirjo maakte in de zomer van 2021 transfervrij de overstap van Ajax naar FC Groningen. In De Euroborg groeide hij direct uit tot een onbetwiste basisspeler. De laatste maanden kampte Kasanwirjo met een vorm dip waardoor de Rotterdamse club niet de hoofdprijs hoeft te betalen. De verdediger speelde dit seizoen zeventien officiële wedstrijden in het shirt van FC Groningen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties