Karsdorp geeft arbiter een duw; mogelijk zware schorsing

Karsdorp geeft arbiter een duw; mogelijk zware schorsing

Rick Karsdorp heeft zich zondagavond na afloop van de topper tegen Napoli (0-1 verlies) van zijn slechtste kant laten zien bij AS Roma. De oud-Feyenoorder begon in de basis bij de ploeg van José Mourinho, werd na tachtig minuten gewisseld en kreeg na afloop van de wedstrijd een rode kaart van de scheidsrechter.

De rechtsback was daar niet over te spreken en ging verhaal halen bij de arbiter. Massimiliano Irrati leek vervolgens op de voet van Karsdorp te gaan staan, waarna de oud-Feyenoorder hem een duw gaf. Italiaanse media verwachten een zware schorsing voor Karsdorp, die pas net is teruggekeerd van een knieblessure.

Boëtius
Jean-Paul Boëtius is weer terug op de velden. De spelmaker maakte zondag zijn rentree bij Hertha BSC, nadat eind vorige maand een tumor in zijn testikel was ontdekt. De ploeg uit de Duitse hoofdstad won met 2-1 van Schalke 04, waar Thomas Ouwejan het hele duel meespeelde.

Lees meer over
Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties