Kaartverkoop Feyenoord - PSV start aankomend weekend

Kaartverkoop Feyenoord - PSV start aankomend weekend

Feyenoord start zaterdag 11 november om 09:00 uur met de kaartverkoop voor de topper tegen PSV op zondag 3 december (12:15 uur). Leden van Het Legioen en Junior Kameraadjes kunnen vanaf zaterdag 09:00 uur één ticket per lidmaatschap bestellen. Indien er nog tickets beschikbaar zijn gaan deze op maandag 13 november om 18:00 uur in de verkoop voor seizoenkaarthouders.

De kaartverkoop voor de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen PSV start op zaterdag 11 november om 09:00 uur voor leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes via de officiële Feyenoord Ticketshop. Deze voorrangsperiode, waarin je met je lidmaatschap maximaal één ticket kunt kopen, loopt tot maandag 13 november 17:30 uur. Indien beschikbaar kunnen seizoenkaarthouders vanaf maandag 13 november om 18:00 uur één ticket per seizoenkaart bijkopen.

Zwarthandel
Feyenoord adviseert supporters met klem om geen kaarten buiten de club (of haar partners) om aan te schaffen om teleurstelling te voorkomen. Mocht je niet in staat zijn het duel bij te wonen, dan kun je je kaart veilig te koop aanbieden via de Feyenoord Ticket Exchange. Dit is de enige officiële ticketmarktplaats van Feyenoord. De Ticket Exchange gaat live zodra alle beschikbare kaarten zijn verkocht. Kaarten variëren van 46,50 euro tot 100 euro. Klik hier voor alle prijzen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties