'Jørgensen kan terugkeren in de Eredivisie'

'Jørgensen kan terugkeren in de Eredivisie'

Nicolai Jørgensen staat in de belangstelling van Sparta Rotterdam. De oud-Feyenoorder kan hiermee terugkeren naar de Eredivisie, zo meldt 1908.nl. Jørgensen is op dit moment transfervrij en hoopt snel weer aan de slag te gaan.

Jørgensen werd eerder in verband gebracht met Vitesse, maar tot een akkoord kwam het niet. De 31-jarige Deen zit sinds afgelopen zomer zonder club. ''Ik sta eigenlijk wel open voor de meeste dingen'', vertelde hij recent. ''Een mogelijkheid zou een overstap naar de Verenigde Staten kunnen zijn. Dat heb ik altijd al gewild.''

Of Jørgensen open staat voor de nummer zes van de Eredivisie moet de komende periode duidelijk worden. Feyenoord nam Jørgensen in 2016 over van de Deense club FC Kopenhagen. In zijn eerste seizoen in De Kuip kroonde hij zich met 21 doelpunten meteen tot topscorer van de Eredivisie, waarmee hij een belangrijk aandeel had in het behalen van het landskampioenschap in 2017.

Lees meer over
Nicolai Jørgensen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties