Jørgensen vertrekt bij Kopenhagen; mist duel tegen Feyenoord

Jørgensen vertrekt bij Kopenhagen; mist duel tegen Feyenoord

FC Kopenhagen en Nicolai Jørgensen gaan niet langer met elkaar door. De Deense club heeft officieel aan de oud-spits van Feyenoord laten weten zijn aflopende contract niet te verlengen. De 31-jarige Jørgensen kan daardoor transfervrij op zoek naar een nieuwe club.

"Het is geen geheim dat ik de hoop had hier langer te blijven'', vertelt Jørgensen over zijn vertrek. ''Ik hou erg van de club en het zal altijd mijn club in Denemarken zijn, daarom heb ik ook veel moeite gedaan om hier deze winter te komen. Ik heb een aantal aanbiedingen die ik nu met mijn familie moet bespreken.''

Jørgensen mist hierdoor ook de oefenwedstrijd van FC Kopenhagen tegen Feyenoord. Zaterdag 2 juli om 14:00 uur trappen de twee clubs af op Varkenoord. De Deen speelde eerder vijf seizoenen in De Kuip en was vooral zijn eerste jaar succesvol door direct kampioen te worden. In totaal speelde hij 151 officiële wedstrijden voor Feyenoord, waarin hij goed was voor 58 doelpunten en 23 assists.

Lees meer over
Nicolai Jørgensen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties