Journalist ontkracht gerucht over Gimenez

Journalist ontkracht gerucht over Gimenez

Santiago Gimenez is enorm populair in Mexico en is dan ook bijna dagelijks onderwerp van gesprek. De spits van Feyenoord werd de afgelopen dagen in verband gebracht met een vertrek uit De Kuip. Gimenez werd door buitenlandse media namelijk gelinkt aan een overstap naar Sevilla.

Journalist Claudia García van FOX Sports schreef dat Sevilla concreet in de markt was voor Gimenez. De technisch directeur van de Spaanse club, Ramón Rodríguez Verdejo, zou zelfs al gesproken hebben met Feyenoord en de 21-jarige spits. Niet veel later werden de geruchten alweer tegengesproken.

Kery Ruiz kreeg de verhalen mee en deed vervolgens navraag bij Sevilla. De huidige nummer achttien van LaLiga vertelde bekend te zijn met de spits van Feyenoord, maar dat de Mexicaan niet op een lijst staat van spelers die in de winterstop de selectie moeten gaan versterken. Gimenez zelf is nog maar een aantal maanden actief in het shirt van Feyenoord en heeft nog een contract tot medio 2026.

Lees meer over
Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties