Jordy Wehrmann definitief naar FC Luzern

Jordy Wehrmann definitief naar FC Luzern

Jordy Wehrmann vertrekt per direct bij Feyenoord. De 22-jarige middenvelder maakt een definitieve overstap naar FC Luzern, waar hij vorig seizoen na de winterstop al op huurbasis voor uitkwam. Zijn contract in De Kuip liep af in de zomer van 2022.

Wehrmann kijkt met een dankbaar gevoel terug op de club waar hij is opgegroeid: ‘Bij Feyenoord heb ik mijn opleiding genoten en in het eerste elftal gespeeld. Ik koester elke minuut daarvan en wil iedereen bedanken die daaraan bijgedragen heeft. Bij deze club ben ik volwassen geworden.’

Tijdens zijn verhuurperiode speelde hij in een half jaar 23 wedstrijden voor FC Luzern, waarvan negentien in de competitie en vier in het Zwitserse bekertoernooi. Hoogtepunt was de gewonnen bekerfinale tegen St. Gallen op 24 mei, waarin Wehrmann de 2-0 maakte en zodoende een belangrijk aandeel had in de bekerwinst.

Wehrmann doorliep vanaf zijn zevende nagenoeg alle jeugdteams van Feyenoord Academy. Vijftien jaar na zijn eerste stappen op Varkenoord maakte hij op 27 oktober 2020 zijn debuut in de hoofdmacht in de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk. Hij droeg daarna nog in acht officiële wedstrijden het shirt van Feyenoord.

Lees meer over
Jordy Wehrmann
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties