Jahanbakhsh: "Mooiste goal die ik ooit heb gemaakt"

Jahanbakhsh: "Mooiste goal die ik ooit heb gemaakt"

Alireza Jahanbakhsh kende geen heel gelukkig optreden tegen SC Cambuur, tot hij na vijftig minuten snoeihard raakschoot. "Ik denk dat ik hem vier of vijf keer teruggekeken heb", zei de Iraniër na afloop voor de camera van ESPN.

"Niet slecht hè", zei Jahanbakhsh over zijn doelpunt. Eerder in de wedstrijd zag hij ploeggenoot Luis Sinisterra al een prachtige goal maken. "Toen Sini het deed, dacht ik: wauw, dat wordt de goal van het jaar. Maar dit was de mooiste goal die ik ooit heb gemaakt."

De aanvaller had zelf door dat het publiek tot zijn goal niet blij was met zijn optreden. "Als buitenspeler moet je risico nemen. Soms verlies je de bal of lukt een actie niet, maar dat is part of the game. Ik probeer gewoon lekker door te gaan en mijn acties te maken. Dat eerste schot ging er niet in, de tweede wel. Dat is voetbal."

"Vandaag was het leuk", ging Jahanbakhsh verder. "In een volle Kuip, de mensen terug. Dat helpt ook om na de 1-0 gewoon door te gaan. Het is altijd leuk om voor de mensen te spelen en ze blij te maken. Dat is het mooiste dat er is."

Lees meer over
Alireza Jahanbakhsh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties