Jahanbakhsh: ''Ik wil nu genieten van mijn tijd bij Feyenoord''

Alireza Jahanbakhsh is blij om weer terug te zijn bij Feyenoord. De buitenspeler schoof tijdens het persmoment in Rome aan om vooruit te blikken op de kraker tegen AS Roma in de tussenronde van de Europa League. Jahanbakhsh kreeg ook een vraag over zijn toekomst. De Rotterdammers hebben een optie om zijn aflopende contract met een jaar te verlengen.

''Ik wil nu genieten van mijn tijd bij Feyenoord, dat doe ik iedere dag en ben ik bezig met de ploeg en de jongens'', reageert Jahanbakhsh op een vraag of hij al met de clubleiding van de Rotterdammers heeft gesproken. De buitenspeler heeft weinig trek om over zijn toekomst te praten. ''We hebben veel wedstrijden te spelen en mijn focus ligt bij Feyenoord. We zullen zien wat de toekomst gaat brengen.''

Jahanbakhsh maakt weer onderdeel uit van de wedstrijdselectie en dat is voor het eerst in 2024. ''Ik was natuurlijk weg voor zeven weken. Elke wedstrijd heb ik geprobeerd om te kijken als ik tijd heb. Hoe het ging met het team daar ben ik blij mee. Veel wedstrijden gewonnen en door in de beker. Voor mezelf: ik heb natuurlijk veel wedstrijden gemist, maar ben heel blij om terug te zijn. Als speler wil je graag wedstrijden spelen voor de club.''

Arne Slot geeft tijdens het persmoment aan dat Jahanbakhsh niet fit genoeg is om tegen AS Roma in de basis te starten. Het feit dat de buitenspeler naast de trainer van Feyenoord plaatsneemt om de journalisten te woord te staan, betekent dus niet automatisch dat Jahanbakhsh een basisplaats heeft bij Feyenoord.

Feyenoord moet optie in contract Jahanbakhsh lichten
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties