Ivanušec scoort voor Kroatië; Hancko verliest van Portugal

Ivanušec scoort voor Kroatië; Hancko verliest van Portugal

Luka Ivanušec heeft een eenvoudige avond gehad met Kroatië. De aanvaller van Feyenoord was trefzeker en won uiteindelijk vrij gemakkelijk van Letland. Kroatië was in het EK-kwalificatieduel met 5-0 te sterk. Ivanušec was verantwoordelijk voor het tweede doelpunt in de wedstrijd.

Ivanušec begon in de basis bij Kroatië en speelde de volledige wedstrijd. Door de overwinning nadert Kroatië Turkije tot op drie punten. Met twee duels minder gespeeld, hebben de Kroaten alles in eigen hand en kan kwalificatie voor het EK in Duitsland niet meer misgaan. De Kroaten spelen maandag hun tweede EK-kwalificatieduel van deze interlandbreak uit tegen Armenië om 18:00 uur. Als ze winnen, pakken ze de eerste plaats in Groep D.

Hancko speelt linksback
David Hancko was vrijdagavond minder succesvol. In het EK-kwalificatieduel verloor de verdediger van Feyenoord met Slowakije van Portugal met een uitslag van 0-1. Manchester United-middenvelder Bruno Fernandes was verantwoordelijk voor het enige doelpunt. Hancko speelde de volledige wedstrijd als linksback en kreeg te maken met Bernardo Silva. Op dit moment staat Slowakije op de tweede plaats in Groep J, met een achterstand van vijf punten op koploper Portugal.

Lees meer over
Luka Ivanušec
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties