Informatie verkoop seizoenkaarten voor Legioen-leden en Junior Kameraadjes

Informatie verkoop seizoenkaarten voor Legioen-leden en Junior Kameraadjes

Vanaf aanstaande zaterdag 1 juni om 09:00 uur hebben Legioen-leden en Junior Kameraadjes de mogelijkheid om een seizoenkaart aan te schaffen. Na een succesvolle verlengingscampagne onder huidige seizoenkaarthouders heeft Feyenoord besloten om ook hen de kans te bieden om één seizoenkaart per lidmaatschap te kopen.

Huidige seizoenkaarthouders krijgen geen kans op het bijkopen van een seizoenkaart. Aangezien huidige seizoenkaarthouders massaal hun seizoenkaart hebben verlengd, is het aantal beschikbare seizoenkaarten zeer beperkt. Zorg er daarom voor dat jij, als Legioen-lid of Junior Kameraadje, zaterdag 1 juni voor 09:00 uur ingelogd bent in de officiële Feyenoord Ticketshop.

Let op: Het is niet meer mogelijk om nu nog lid te worden van Het Legioen of Junior Kameraadjes om recht te krijgen op de aankoop van een seizoenkaart. Alleen bestaande leden komen in aanmerking.

Wat krijg je als seizoenkaarthouder?
Je krijgt toegang tot alle thuiswedstrijden in de Eredivisie, inclusief eventuele play-offs, de traditionele openingswedstrijd van het seizoen (Let op: hier moet je waarschijnlijk een gratis ticket voor claimen) en de eerste thuiswedstrijd in de TOTO KNVB Beker (tot de achtste finale, indien van toepassing);

- Voorrang op de kaartverkoop voor thuiswedstrijden waar de seizoenkaart geen toegang toe geeft;
- Gratis lidmaatschap Het Legioen (voor kinderen tot en met 14 jaar: gratis lidmaatschap Feyenoord Juniorclub Kameraadjes);
- 15% korting op de aankoop van artikelen in de (online) Feyenoord Fanshop;
- 50% korting op een lidmaatschap voor Feyenoord ONE.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties