VIDEO: De 24 mooiste doelpunten van het seizoen

Het seizoen is afgelopen en dus is nu het moment om op verschillende manieren terug te blikken op de mooie herinneringen. Feyenoord scoorde in het seizoen 2023-2024 maar liefst 111 keer. Tijd voor een top 24: ga er maar eens goed voor zitten!

Van de 111 doelpunten staan er 26 op de naam van Santiago Gimenez. De Mexicaan begon het seizoen geweldig, maar kwam vervolgens in een mindere fase terecht. Desondanks is hij gewoon de clubtopscorer en wist hij er in de nationale competitie 23 te scoren. De volgende naam op de lijst is van Igor Paixão. De Braziliaan wist in totaal twaalf doelpunten te scoren, waarvan drie tegen Ajax.

De top vijf wordt compleet gemaakt met Yankuba Minteh (elf doelpunten), Lutsharel Geertruida (negen doelpunten) en Quinten Timber (acht doelpunten). Ook Calvin Stengs was met acht doelpunten en achttien assists dit seizoen enorm belangrijk. Alle 111 doelpunten zijn hier te bekijken op Feyenoord ONE.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties