"Ik zou het gek vinden als Feyenoord niet probeert hem te behouden"

"Ik zou het gek vinden als Feyenoord niet probeert hem te behouden"

De 6-0 zege op aartsrivaal Ajax was voor iedere Feyenoorder een bijzondere wedstrijd. Voor Alireza Jahanbakhsh was hij echter nóg iets specialer, want de Iraniër speelde zijn 100e wedstrijd in het shirt van Feyenoord. Dat leek hij te bekronen met de 7-0, maar die treffer werd afgekeurd vanwege hinderlijk buitenspel van Ayase Ueda.

Dat was erg jammer, vonden de verslaggevers van RTV Rijnmond. "Een minuut voor die afgekeurde goal zei ik: ik gun juist hem om bij dat jubileum de 7-0 te maken", aldus Dennis van Eersel, die vervolgens inging op de toekomst van Jahanbakhsh bij Feyenoord. Een week geleden werd namelijk bekend dat diens contract formeel is opgezegd. Dat betekent echter niet dat de partijen niet alsnog een nieuwe overeenkomst kunnen sluiten.

"Hij is geen basisspeler meer, maar hij is op de achtergrond echt belangrijk. Hij brengt veel ervaring met zich mee. Tegen andere voorwaarden - en daar wordt ook over gesproken - zou ik het wel goed vinden als Feyenoord hem weet te behouden. Ik snap dat hij wat zal moeten inleveren. Hij is geen basisspeler meer en heeft ook niet helemaal gebracht wat ervan werd verwacht en gehoopt toen hij tekende. Maar ik vind het nog steeds een heel waardevolle speler."

Collega Dennis Kranenburg betwijfelt of Jahanbakhsh er zelf voor openstaat. "Als je 30 jaar bent, bij Feyenoord niet in de basis speelt en je moet minder gaan verdienen, terwijl je misschien ergens anders juist meer kan gaan verdienen, dan ga je daar nooit mee akkoord." Ook dat snapt Van Eersel. "Maar vanuit Feyenoord gezien zou ik het gek vinden als je niet op z'n minst probeert om hem erbij te houden."

Feyenoord moet proberen Jahanbakhsh te behouden
Lees meer over
Alireza Jahanbakhsh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties