"Ik weet dat Feyenoord altijd bezig is gebleven met nóg een extra spits"

"Ik weet dat Feyenoord altijd bezig is gebleven met nóg een extra spits"

Feyenoord heeft nog iets meer dan een week om een eventuele laatste winterversterking aan te trekken. Het bereikte al een akkoord over de komst van Neraysho Kasanwirjo en met de snelle terugkeer van Quinten Timber is ook de noodzaak voor een extra middenvelder een stuk minder groot. Toch is het niet uitgesloten dat er nog een speler bijkomt.

Dat vertelde clubwatcher Martijn Krabbendam in een video van zijn werkgever Voetbal International. "Ik weet dat ze altijd wel bezig zijn gebleven met een spits", antwoordde hij op de vraag of Feyenoord zich nog gaat roeren. "Ook al hebben ze er al twee met Gimenez en Danilo. Als de mogelijkheid zich aandient, houden ze altijd de ogen open voor nóg een extra spits." Eerder op de dag meldde 1908.nl juist dat Feyenoord overweegt een extra vleugelaanvaller aan te trekken.

Toekomstinvestering
De versterking achterin, Kasanwirjo, zal zich sowieso deze week nog melden in De Kuip. "Daarmee halen ze een speler die Slot al volgde toen hij nog bij Jong Ajax speelde. Vorig jaar speelde hij met Groningen in De Kuip ook echt een goede wedstrijd. Als ik de verhalen uit het noorden moet geloven, is het daarna een tijd niet veel meer geweest. Dat kan ik zelf niet beoordelen. Maar ze hebben hem altijd in de peiling gehouden."

"Het voordeel is dat ze voor anderhalf miljoen euro een speler halen die zich ongetwijfeld gaat ontwikkelen, die ook nog als rechtsback kan spelen en als de nood heel hoog is ook nog op het middenveld. Je haalt voor relatief weinig geld een multifunctionele speler met heel veel potentie. Het is een toekomstinvestering, maar wel al een Eredivisiespeler. Tegen pak 'm beet FC Volendam kun je hem wel opstellen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties