''Ik heb goede hoop dat hij deze week weer kan aansluiten''

''Ik heb goede hoop dat hij deze week weer kan aansluiten''

Feyenoord rekent deze week weer op Gernot Trauner. De verdediger heeft vorige week een blessure opgelopen en kon daardoor niet meedoen in de verloren oefenwedstrijd tegen Olympique Lyon.

''Ik heb goede hoop dat hij deze week weer kan aansluiten'', vertelt Slot in gesprek met Voetbal International. Trauner is nog wel onzeker voor de oefenwedstrijd tegen NAC Breda van aanstaande woensdag. ''Dat zou weleens te vroeg kunnen komen. Volgende week zondag hoop ik wel dat hij kan starten.''

''Dat is ergens ook wel noodzakelijk, want hij heeft pas maximaal 45 minuten per wedstrijd in de benen. Daar lopen we dus wel tegenaan. Jongens die er of nog niet zijn of met een blessure door de voorbereiding zijn gegaan. Dat is niet ideaal'', zo vertelt Slot over de situaties van Trauner en Orkun Kökçü.

Sebastian Szymaniki
De nieuwe aanwinst van Feyenoord moet ook nog even wachten op speelminuten, zo vertelt Slot. ''Het is geen speler die veel wedstrijden heeft gespeeld. Hij heeft veel individueel getraind en heel kort met de beloften van Legia Warschau. Dat is ook de reden waarom hij gisteren niet in actie kwam, omdat hij eigenlijk nog maar twee groepstrainingen heeft gehad.''

Lees meer over
Gernot Trauner
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties