''Ik heb altijd een paar maanden nodig om me ergens thuis te voelen''

''Ik heb altijd een paar maanden nodig om me ergens thuis te voelen''

De wedstrijd AZ - Feyenoord staat voor de deur en Feyenoord TV heeft Alireza Jahanbakhsh te gast. De aanvaller heeft een verleden in Alkmaar en spreekt zich onder andere uit over zijn vorm en zijn komst naar de Rotterdammers.

"Arne heeft mij gebeld en het voelt echt goed dat zo'n grote club als Feyenoord interesse in mij heeft. Ik heb een paar mensen gesproken over de stad en de club en ik heb de beslissing genomen om naar Feyenoord en Rotterdam te komen", aldus Jahanbakhsh. "Ik heb een aantal clubs uit Nederland en het buitenland afgezegd."

De aanvaller was vorige week belangrijk voor Feyenoord met de prachtige 3-1 tegen SC Cambuur. Er leek wel wat frustratie los te komen na het doelpunt. "Ik had aan het begin van de tweede helft een paar keer balverlies. Ik was een beetje teleurgesteld, want het ging niet zo goed als ik had verwacht. Ik schoot op die goal en dacht 'die moet er gewoon in'. Ik had het een paar keer geprobeerd in de eerste helft en toen lukte het niet, maar ik dacht 'ik probeer het nog een keer'', vervolgt Jahanbakhsh.

"Ik heb genoeg ervaring om geen gekke dingen te doen. Ik weet dat ik de kwaliteiten heb om het team te helpen, maar soms gaat het niet zoals je wil, lukt het niet. Maar dan moet ik gewoon doorgaan, ik probeer rustig te blijven." De Iraniër geeft aan nauwelijks voetbal te kijken of social media te gebruiken om zo de focus op zijn prestaties bij Feyenoord te kunnen houden. Hij vertelt daarnaast dat de supporters de beste versie van hem nog niet gezien hebben. "Ik heb altijd een paar maanden nodig om me ergens thuis te voelen. Ik ken nu iedereen bij de club, ik heb een goed gevoel bij de stad en een goede band met de mensen bij de club."

Lees meer over
Alireza Jahanbakhsh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties