"Ik ga er vanuit dat hij met Feyenoord de Champions League in wil"

"Ik ga er vanuit dat hij met Feyenoord de Champions League in wil"

Danilo was zondagmiddag belangrijk voor Feyenoord in de 1-3 zege op FC Emmen. De Braziliaan had al sinds 6 november geen Eredivisiedoelpunt meer op zijn naam staan, maar maakte nu de twee goals waarmee de Rotterdammers de wedstrijd toch nog beslisten. Na afloop vroeg Dennis van Eersel hem hoe hij tegen zijn eigen rol in het elftal aankijkt.

"Ik moet Santi feliciteren", was zijn eerste reactie op die vraag. "Aan het begin van het seizoen was ik vaak degene die speelde, hij nog niet. Maar hij bleef werken en bleef het me moeilijk maken. Nu is hij degene die het meest speelt, omdat hij het verdient. Hij doet het heel goed. Ik zal blijven werken en als het moment komt om mezelf te laten zien, wil ik er staan."

In de Feyenoord-podcast van RTV Rijnmond vertelde Van Eersel dat hij ook had willen horen hoe Danilo met zijn huidige rol in het achterhoofd tegen komend seizoen aankijkt. "Daar draaide hij een beetje omheen, maar ik ging ervan uit dat hij niet al rond aan het kijken is. Dat hij met Feyenoord de Champions League in wil. Zeker als hij zich in deze rol kan schikken. Dat is ergens dit seizoen wel een probleem geweest, dat hij ongemotiveerd inviel, maar dat is er nu af. Dan heb je gewoon een prima spits erbij."

Lees meer over
Danilo Pereira da Silva
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties