"Ik denk dat Tottenham zal schrikken van wat Feyenoord gaat vragen"

"Ik denk dat Tottenham zal schrikken van wat Feyenoord gaat vragen"

Arne Slot is deze maandag onderwerp van gesprek bij Feyenoord. De belangstelling van Tottenham Hotspur wordt steeds serieuzer, wat tot veel onzekerheid leidt over de toekomst van de trainer. Woensdag gaat Feyenoord in gesprek met zaakwaarnemer Raphaela Pimenta, al verwacht Marcel van der Kraan van De Telegraaf niet dat er dan al een knoop wordt doorgehakt.

"Ik denk dat er woensdag nog geen witte rook komt", begon hij in de podcast Kick-Off van De Telegraaf. "Ook al heeft Daniel Levy (de eigenaar van Tottenham, red.) een prima plaatje in zijn hoofd voor Slot en de mensen die hij mee zal willen nemen. Ik denk dat hij toch zal schrikken van wat Feyenoord gaat vragen. Dan ben ik benieuwd wat voor spel zich daar gaat ontwikkelen."

Feyenoord kan hoog in de boom gaan zitten, omdat Slot nog een tweejarig contract heeft. "Ik heb niet het idee dat Feyenoord zich makkelijk gaat opstellen en gaat meewerken. Vergeet niet dat als hij weggaat, een deel van het geld dat Feyenoord opstrijkt, misschien moet worden aangewend om een trainer ergens anders los te weken. Als jij plotseling wordt beroofd van je coach en snel moet schakelen, liggen andere trainers misschien al vast."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties