Wieffer: ''Iedereen dacht dat het geluk was, maar het was geen geluk''

Wieffer: ''Iedereen dacht dat het geluk was, maar het was geen geluk''

Mats Wieffer blonk vandaag wederom uit bij Feyenoord. De middenvelder bekroonde zijn uitstekende wedstrijd met een weergaloos afstandsschot dat de 2-0 voor de Rotterdammers betekende.

"Dat kan slechter. Ik heb een keer eerder gescoord, maar niet in de competitie. Die bal kwam aanrollen dus ik dacht 'ik schiet gewoon vol' en hij ging er lekker in. Iedereen dacht dat het geluk was, maar het was geen geluk. Ik raakte 'm erg goed", aldus Wieffer voor de camera van ESPN.

"Ik vind dat we goed hebben gespeeld in de eerste helft, op het begin een beetje moeizaam. We hadden een paar keer dat ze op de counter gevaarlijk werden. Toen we de tweede helft uit de kleedkamer kwamen was het ook weer niet goed. Daar moeten we wel aan werken, want het is vaak dat we aan het begin van de eerste en tweede helft een beetje slordig zijn."

"Ze maken die 3-1 en dan denk je toch even 'het zal toch niet?'. Uiteindelijk hebben we wel prima gespeeld, ik denk dat ze weinig te vertellen hadden. Met de 4-2 werd het een beetje spannend, maar uiteindelijk was het een verdiende overwinning." Tot slot geeft de middenvelder nog aan dat er geen sprake is van kampioenskoorts in de kleedkamer van de Rotterdammers. "Misschien geloof je het niet, maar we hebben het er echt weinig over."

Lees meer over
Mats Wieffer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties