Huurlingen: Conteh en Antonucci laten zich zien in onderling duel

Huurlingen: Conteh en Antonucci laten zich zien in onderling duel

Feyenoord verhuurde deze winter weer diverse spelers. Om die reden heeft FR12.nl de rubriek Huurlingen teruggebracht, met daarin wekelijks een overzicht van de prestaties van deze spelers. Deze week eisten Christian Conteh en Francesco Antonucci allebei een hoofdrol op in de onderlinge ontmoeting tussen hun clubs.

FC Dordrecht - FC Volendam 3-2
Christian Conteh: Basis, 69 minuten (2 assists)
Francesco Antonucci: Basis, 90 minuten (1 goal)
Christian Conteh won met zijn FC Dordrecht verrassend van het FC Volendam van Francesco Antonucci. Daar had de Duitse Feyenoord-huurling zelf een belangrijke bijdrage aan. De openingstreffer ontstond nadat hij zijn tegenstander omspeelde en de bal laag voorgaf, en met een knappe steekbal bereidde hij even later ook de tweede Dordtse treffer voor.

Aan de kant van Volendam liet ook Antonucci zich gelden. Voor de tweede keer sinds hij afgelopen zomer aan de club werd verhuurd, maakte hij de 90 minuten vol. Dat resulteerde in de slotfase van de wedstrijd tot zijn eerste treffer. Van afstand krulde hij de bal op schitterende wijze om de doelman heen de verre hoek in. Verder dan die 3-2 kwamen de Volendammers overigens niet meer, waarmee zij de KKD-titel definitief aan FC Emmen moesten laten.

VVV-Venlo - Excelsior 2-2
Marouan Azarkan: Basis, 90 minuten (1 goal)
Marouan Azarkan voorkwam dit weekend in Venlo een nederlaag voor zijn Excelsior. De rechtsbuiten maakte in minuut 93 een loopactie, werd uitstekend bediend en kon zo alleen op de keeper af, die hij vervolgens in de linkerhoek wist te passeren. Hij zette zijn ploeg daarmee weer naast VVV: 2-2. Het was bovendien zijn tiende treffer van dit seizoen. Onlangs gaf hij tegenover FR12.nl nog aan dat het zijn doelstelling was om tot dat aantal te komen.

Hannover 96 - Karlsruher SC 2-0
Mark Diemers: Basis, speelde 90 minuten
Voor het eerst sinds zijn coronabesmetting een maand geleden keerde Mark Diemers dit weekend terug in de basiself van Hannover 96. Hij speelde daarbij direct vrijwel een hele wedstrijd; in de derde minuut van de extra tijd werd hij naar de kant gehaald. Met Diemers in de basis won Hannover met 2-0 van Karlsruher SC, waarmee de ploeg degradatie naar de 3. Bundesliga definitief heeft voorkomen.

Overig
Bij NAC Breda ontbrak Naoufal Bannis vanwege een blessure. Achraf El Bouchataoui (RKC Waalwijk) en Robert Bozeník (Fortuna Düsseldorf) zaten allebei negentig minuten op de bank. Voor het Waasland-Beveren van Aliou Baldé zit het seizoen er al op.

Lees meer over
Marouan Azarkan Christian Conteh Francesco Antonucci
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties