Huurlingen: Absolute hoofdrol voor Bannis

Huurlingen: Absolute hoofdrol voor Bannis

Feyenoord verhuurde deze winter weer diverse spelers. Om die reden heeft FR12.nl de rubriek Huurlingen teruggebracht, met daarin wekelijks een overzicht van de prestaties van deze spelers. Deze week staat de aan NAC Breda verhuurde spits Naoufal Bannis in de spotlights.

NAC Breda - VVV-Venlo 3-1
Naoufal Bannis: Basis, 82 minuten (2 goals)
Naoufal Bannis stond alweer een maand droog, maar vertolkte vrijdag een hoofdrol bij de 3-1 zege van NAC Breda op VVV-Venlo. De Feyenoorder begon weer eens in de spits, nadat hij de afgelopen tijd geregeld op linksbuiten gezet werd. Na 23 minuten tekende Bannis voor de 2-0. Na balverlies van een ploeggenoot viel de bal voor zijn voeten en krulde in de verre hoek fraai binnen. Bij zijn tweede treffer kort voor zijn wissel was Bannis zowel het beginpunt als eindstation van de aanval. Hij tikte de 3-0 binnen, waardoor de daarop volgende tegentreffer voor NAC weinig kwaad meer kon.

FC Volendam - De Graafschap 3-1
Francesco Antonucci: Invaller, 31 minuten (1 assist)
Francesco Antonucci is zijn basisplaats na enkele mindere beurten weer kwijt bij FC Volendam, maar als invaller kon hij vrijdag wel een assist bijschrijven. De Volendammers voorkwamen in de slotminuut een gelijkmaker, waarna de bal bij Antonucci terechtkwam. De Feyenoorder stak razendsnel het veld over en legde af op ploeggenoot Koen Blommestijn, die heerlijk binnenschoot. Eindelijk weer een succesje dus voor zowel Antonucci als Volendam. Voor de ploeg zelf was het de eerste zege na zes wedstrijden, waarmee de vrije val ten einde kwam en het plek twee (directe promotie) in ieder geval stevig vast blijft houden.

Excelsior - Telstar 1-4
Marouan Azarkan: Basis, 69 minuten
Voor het Excelsior van Marouan Azarkan lijkt directe promotie nu echt uit zicht. De ploeg ging na de 3-0 nederlaag tegen Almere City opnieuw hard onderuit, nu met 1-4 tegen Telstar. Toch mocht Azarkan een lichtpuntje genoemd worden aan de kant van de Kralingers. Hij zorgde voor dreiging vanaf de rechterkant, onder meer bij de enige Excelsior-treffer. Een voorzet van hem kon met moeite worden weggewerkt, waarna de afvallende bal werd binnengeschoten.

FC Den Bosch - FC Dordrecht 3-0
Christian Conteh: Invaller, 45 minuten
Christian Conteh stond als invaller aan de aftrap van de tweede helft van FC Den Bosch - FC Dordrecht. Hij moest de bezoekers helpen om iets aan de 0-0 tussenstand te veranderen, maar kon zijn stempel niet op de wedstrijd drukken. Integendeel: Dordrecht incasseerde in de tweede helft nog drie treffers en ging dus pijnlijk onderuit.

Fortuna Düsseldorf - Hansa Rostock 3-0
Robert Bozeník: Invaller, 1 minuut
Zoals bekend speelt Robert Bozeník dit seizoen geen grote rol bij Fortuna Düsseldorf in de 2. Bundesliga. Ook dit weekend blijf zijn rol beperkt tot een invalbeurt in de 89e minuut. Hij stond daarmee wel op het veld toen de derde goal viel, maar was er zelf niet bij betrokken.

Erzgebirge Aue - Hannover 96 1-3
Mark Diemers: Invaller, 9 minuten
Mark Diemers had wel een basisplaats bemachtigd bij Hannover 96, maar ontbrak vorige week vanwege een blessure. Zaterdag was hij er wel weer bij, maar begon hij nog op de bank. Pas in de slotfase kwam de middenvelder binnen de lijnen. De eindstand van 1-3 stond toen al op het scorebord.

Overig
Aliou Baldé maakte bij Waasland-Beveren geen deel uit van de wedstrijdselectie. Achraf El Bouchataoui zat bij RKC Waalwijk wederom negentig minuten op de bank.

Lees meer over
Naoufal Bannis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties