''Alleen Trauner blijft als een rots in de branding staan''

''Alleen Trauner blijft als een rots in de branding staan''

Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam en schrijver Michel van Egmond zijn groot bewonderaar geworden van Arne Slot. De heren van De Dick Voormekaar Podcast zien de trainer van Feyenoord nu in een nieuwe situatie terecht komen en zijn benieuwd hoe Slot hierop gaat reageren. Afgelopen weekend werd er verloren van Vitesse en de top twee lijkt al weer weg te lopen bij de Rotterdammers.

''Stel dat dit geen incident is en zich voortzet, dan wordt het voor ons heel interessant. Dan krijgen we de volgende fase'', vertelt Van Egmond. ''Hoe gaat Arne Slot ermee om als het echt tegen gaat vallen? Dat heb ik me vanaf het begin afgevraagd. Dan gaan we er ook achter komen of hij het krediet en geduld, dat mensen met hem zouden hebben omdat hij met een plan bezig is, ook gaat krijgen.''

''Je kan een trainer pas echt beoordelen als hij onder druk komt te staan. Hoe gaat hij daar dan mee om?'' vult Krabbendam aan. Van Egmond: ''Nu staat hij niet onder druk, maar ze beginnen denk ik wel wat nerveuzer te worden.'' Toch verwacht Krabbendam weinig problemen voor Slot. ''Als je de wedstrijd bekijkt was er niks aan de hand eigenlijk. Als je dan zelf de doelpunten gaat weggeven wordt het een moeilijk verhaal.''

Trauner
Van Egmond merkt op dat de term Bermudadriehoek momenteel niet meer van kracht is voor Feyenoord. Justin Bijlow en Marcos Senesi zijn nog wel eens te betrappen op een foutje. ''Alleen Trauner blijft als een rots in de branding staan. Als die in elkaar stort, dan kap ik ook gelijk met de podcast. Dan kan je Feyenoord afschaffen'', grapt de schrijver. ''Dat uitgerekend de keeper een beetje moeilijk begint te doen... het is niet te hopen dat het overslaat op het elftal.

Lees meer over
Gernot Trauner
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties