''Hij zal toch bepaalde garanties hebben gekregen''

''Hij zal toch bepaalde garanties hebben gekregen''

De keeperskwestie bij Feyenoord wordt nu al uitvoerig besproken. Timon Wellenreuther heeft aangegeven niet opnieuw op de bank te willen plaatsnemen en met het verlengen van zijn contract worden er direct conclusies getrokken over de toekomst van Justin Bijlow. Gaat de doelman nu een uitgaande transfer maken?

''In de Kuip gaan de verhalen dat tegen Kostas Lamprou gezegd is dat Bijlow voor de officiële start van het seizoen hoe dan ook nog gaat vertrekken bij Feyenoord'', schrijft het Algemeen Dagblad in een analyse op de website. ''En dat de ervaren Griek, vorig seizoen vierde keeper en nu zonder contract, om die reden mogelijk alsnog kan aanblijven.''

Joop Hiele volgt de ontwikkelingen bij Feyenoord nauwlettend. De oud-doelman is benieuwd wat voor afspraken er zijn gemaakt met Wellenreuther. De Duitser heeft voor twee seizoenen verlengd. "Het wordt heel interessant wat er nu gaat gebeuren, ja. Ik kan me namelijk niet aan de indruk onttrekken dat er afspraken zijn gemaakt met Wellenreuther.''

"Een speler die herhaaldelijk heeft geroepen geen tweede keeper meer te willen zijn, zal toch bepaalde garanties hebben gekregen. En zo raar zou dit ook niet zijn. Want, heel eerlijk: Bijlow heeft de laatste tijd niet meer het niveau gehaald dat hij in potentie kan halen. Wellenreuther op zijn beurt juist wél. Die zit echt op de top van zijn kunnen."

Hiele ziet het ook als een realistisch scenario dat Feyenoord met beide doelmannen het seizoen ingaat. "Een topclub heeft twee goede keepers nodig. En Bijlow en Wellenreuther zíjn twee goede keepers. Ze ontlopen elkaar niets. Hooguit zou je kunnen stellen dat Bijlow al bewezen heeft dat hij de onbetwiste nummer één kan zijn van Feyenoord en dat Wellenreuther nog maar eens moet laten zien met die druk om te kunnen gaan."

Lees meer over
Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties