Officieel: Wellenreuther langer verbonden aan Feyenoord

Officieel: Wellenreuther langer verbonden aan Feyenoord

Timon Wellenreuther heeft zijn contract verlengd bij Feyenoord. De Rotterdammers bevestigden het nieuws op de officiële clubwebsite. De 28-jarige Wellenreuther heeft een nieuw contract getekend tot medio 2027 en ligt daardoor twee seizoenen langer vast in De Kuip.

"De afgelopen twee seizoenen waren fantastisch'', is de eerste reactie van de doelman. ''De steun van het publiek, het vertrouwen dat ik voel vanuit de club en de staf: dat waren stuk voor stuk belangrijke redenen voor mij om bij Feyenoord te blijven. Ik heb hier al veel mooie momenten meegemaakt, vorig seizoen nog met het spelen van de bekerfinale en ik kijk ernaar uit om de komende jaren nog meer successen te behalen.''

Wellenreuther, die aan zijn derde seizoen begint bij Feyenoord, maakte in de zomer van 2022 op huurbasis de overstap van RSC Anderlecht naar Feyenoord, waarna hij een jaar later definitief werd overgenomen. De doelman stond in zijn eerste twee seizoenen verdeeld over meerdere periodes in 40 officiële wedstrijden onder de lat. Daarin wist hij zich nadrukkelijk te onderscheiden.

Met diverse memorabele reddingen had hij een belangrijk aandeel in het succes dat zich in zijn eerste seizoen in Rotterdamse dienst uitte in de gewonnen landstitel (2022-2023). Ook afgelopen seizoen stond Wellenreuther veelvuldig onder de lat bij Feyenoord en onderstreepte hij zijn betrouwbaarheid als sluitpost. Zijn sterke optredens werden beloond met een basisplaats in de met 1-0 gewonnen bekerfinale tegen NEC, waardoor hij met Feyenoord voor het tweede seizoen achtereen een prijs in de wacht sleepte.

gshvkegxeaaljs6
Het is logisch dat Feyenoord kiest voor Wellenreuther
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties