"Hij is op dit moment de meest bepalende van de tandem bij Feyenoord"

"Hij is op dit moment de meest bepalende van de tandem bij Feyenoord"

Quinten Timber en Santiago Gimenez speelden een hoofdrol bij de 2-4 zege van Feyenoord op Excelsior. De doelpuntenmakers werden daarom ook allebei opgenomen in het Elftal van de Week van De Telegraaf.

Met zijn hattrick was Gimenez een logische keuze. "Hij is dodelijk in de zestienmeter", begon André Hoekstra, die het elftal samenstelde, zijn toelichting. "Al miste hij nu nog een paar grote kansen, zelfs voor open doel. Maar dat zegt veel over hoe vaak hij in die positie komt. Dat is ook een kwaliteit van hem. En van Feyenoord. Dat maakt nog nieuwsgieriger naar volgende week tegen PSV, willen ze de competitie nog spannend maken."

Hoekstra was ook van Timber onder de indruk. "Hij is op dit moment de meest bepalende van de tandem bij Feyenoord. Als je ziet hoe dynamisch hij is, hoe makkelijk hij wegdraait en naar voren toe voor enorm veel dreiging zorgt, met weer een goal en assist; dan verdient hij een plek in dit elftal."

Elftal van de Week
Etienne Vaessen (RKC Waalwijk); Yaki Sugawara (AZ), Jorrel Hato (Ajax), Bruno Martins Indi (AZ); Jerdy Schouten (PSV), Quinten Timber, Kenneth Taylor (Ajax); Steven Berghuis (Ajax), Mohamed Sankoh (Heracles Almelo), Santiago Gimenez, Ruben van Bommel (AZ)

Lees meer over
Quinten Timber Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties