''Het zijn wel twee spelers die in de belangstelling staan''

''Het zijn wel twee spelers die in de belangstelling staan''

Trainer Arne Slot hoopt ook volgend seizoen te beschikken over Cyriel Dessers. De Rotterdammers hebben de eerste aankoopoptie op de spits, maar Dessers moet zelf ook openstaan voor een langer verblijf in De Kuip. De Belg staat namelijk in de belangstelling van diverse clubs waar hij een riant salaris kan opstrijken.

''Wij weten wat we voor hem moeten betalen als we hem vast willen leggen. Wij zien Cyriel heel graag bij ons blijven, maar dan zijn we ook afhankelijk van hem'', vertelt Slot in gesprek met ESPN. Hans Kraay jr. laat weten dat technisch directeur Frank Arnesen heeft aangegeven dat Feyenoord bereid is om de vier miljoen over te maken naar KRC Genk

Feyenoord moet dan ook nog een akkoord weten te bereiken met Dessers over een meerjarig contract en gezien de concurrentie is dat geen gemakkelijke opgave. '' We zijn niet alleen afhankelijk van onze eigen financiële mogelijkheden, maar ook welke keuze Dessers wil maken'', weet Slot te vertellen. Met Feyenoord worden nu al diverse spelers in verband gebracht: de namen van Danilo en Milan van Ewijk vallen in De Kuip.

''Ik denk dat de komende weken heel veel namen genoemd gaan worden bij Feyenoord'', vertelt Slot daarover. ''De club heeft ongetwijfeld een lijst. Van Ewijk: als je alleen al kijkt naar de rechtsback positie met Geertruida en Pedersen. Ik weet niet zeker of hij er niet op staat, want het zijn wel twee spelers die in de belangstelling staan van veel clubs. Ik focus me nu volledig op Feyenoord en op de finale. Frank is op de achtergrond ongetwijfeld met van alles bezig. Als ik een ding niet moet doen is het reageren op diverse namen.''

Lees meer over
Arne Slot Cyriel Dessers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties