Herstel Trauner gaat de goede kant op

Herstel Trauner gaat de goede kant op

Feyenoord kan mogelijk zondag gewoon beschikken over Gernot Trauner. De 31-jarige verdediger van Feyenoord heeft de laatste twee dagen volop kunnen meetrainen met de groep, zo vertelt trainer Arne Slot.

Feyenoord wacht de zaterdagtraining af en gaat daarna beslissen of Trauner opgenomen kan worden in de wedstrijdselectie. De Oostenrijker keerde met klachten aan zijn knie terug van de interlandperiode. Na een onderzoek bleek dat de blessure meeviel en dat hij alleen een twijfelgeval is voor de stadsderby van dit weekend.

''Op Lutsharel Geertruida na stond iedereen op het trainingsveld vandaag'', vertelt Slot op de persconferentie. ''Het is een positief teken dat Gernot Trauner aan de training heeft meegedaan, maar het blijft afwachten.'' De trainer geeft verder aan dat Geertruida zeker niet zes weken uit de roulatie is met een blessure aan zijn hamstring. AS Roma-thuis is het doel.

Justin Bijlow en Quinten Timber werden door Slot op de persconferentie ingedeeld als spelers die langdurig geblesseerd zijn. Het lijkt er dan ook op dat de doelman en de middenvelder voorlopig nog niet hoeven te rekenen op een rentree in de wedstrijdselectie. Bijlow traint sinds deze week weer volledig mee, maar een prognose werd niet gegeven. Timon Wellenreuther is zijn vervanger de laatste weken.

Lees meer over
Gernot Trauner
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties