'Hendriks scheurt kruisband op vakantie; negen maanden eruit'

'Hendriks scheurt kruisband op vakantie; negen maanden eruit'

Ramon Hendriks heeft enorme pech gehad op zijn vakantie. De verdediger van Feyenoord was al rond en zelfs gepresenteerd bij FC Utrecht, maar zonder één minuut op het trainingsveld te hebben gestaan liep Hendriks een zware blessure op.

Volgens De Telegraaf heeft Hendriks zijn kruisband gescheurd en staat hij voor een revalidatie van acht à negen maanden. Voor de Feyenoorder persoonlijk een enorm drama. Ook FC Utrecht ziet wederom een speler wegvallen. De 20-jarige verdediger gaat voornamelijk in Rotterdam herstellen van zijn blessure.

Feyenoord-watcher Mikos Gouka laat op Twitter weten dat Hendriks gewoon onder contract blijft staan bij FC Utrecht. ''Voor de duidelijkheid: Ramon Hendriks is dus nog wel gewoon speler van FC Utrecht, de deal was immers al afgerond. De lange revalidatie van zijn knieblessure zal hij bij Feyenoord laten plaatsvinden. Er is dus geen sprake van het verscheuren van het contract of iets dergelijks.''

Lees meer over
Ramon Hendriks
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties