Hendriks baalt: "Dan loop je gewoon achter de feiten aan"

Hendriks baalt: "Dan loop je gewoon achter de feiten aan"

Ramon Hendriks leek aan het begin van dit seizoen zich te mogen focussen op een reserverol bij Feyenoord, maar uiteindelijk werd de linkspoot toch verhuurd aan Vitesse. De 22-jarige verdediger baalt van zijn terugkeer in De Kuip en had gehoopt meer weerstand te kunnen bieden tegen.

"Ja, ik vond het wel gek om hier te zijn", reageert Hendriks na afloop van de wedstrijd tegenover ESPN. "Het is voor het eerst dat ik tegen Feyenoord speel, dus dat was wel gek. Ik heb getraind met deze jongens, dus voor wat ik wist heb ik dat verteld aan Cocu."

De informatie van Hendriks heeft Vitesse echter niet bepaald geholpen tijdens de wedstrijd. "Ik denk dat we te weinig hebben gebracht, we hebben 4-0 verloren en Feyenoord was de betere ploeg. Ik had er meer van gehoopt, als we meer brengen en vooral in de duels wat scherper zijn, denk ik dat Feyenoord tot minder kansen kan komen. Dat hebben we vandaag niet gedaan en dan is het gewoon heel lastig."

"We zaten er wat feller op de eerste vijf minuten en daarna doen we dat niet en komen er kansen", blikt Hendriks terug op de openingsfase. "Dan spelen ze makkelijk door de as weg en maken ze een goal, dan loop je gewoon achter de feiten aan. Feyenoord heeft de klasse om in die situaties gebruik te maken van de ruimte en ik denk dat wij juist ervoor moeten zorgen dat we die ruimtes niet laten vallen. Voor ons is er dus werk aan de winkel."

Lees meer over
Ramon Hendriks
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties