VI: Feyenoord geeft Veerman niet op (update)

VI: Feyenoord geeft Veerman niet op (update)

De komst van Joey Veerman naar Feyenoord gaat enorm lastig worden. De Rotterdammers hebben volgens Leeuwarder Courant de afgelopen weken twee biedingen gedaan en die zijn allebei geweigerd door sc Heerenveen.

Feyenoord en PSV zijn op dit moment het meest concreet voor Veerman. De 23-jarige middenvelder heeft zelf nog geen voorkeur uitgesproken over zijn toekomst, al gaf hij in het verleden aan dat Feyenoord zijn droomclub was. Veerman wacht de huidige ontwikkelingen rustig af.

AZ, dat afgelopen zomer in gesprek was met Heerenveen, is ook nog altijd geïnteresseerd in Veerman. De Alkmaarders zijn op dit moment echter niet concreet. PSV lijkt op dit moment de beste papieren te hebben om Veerman te contracteren.

Update | Onderhandelingen nog in volle gang
Technisch directeur Ferry de Haan laat in gesprek met Omrop Fryslân weten dat de onderhandelingen met Feyenoord nog in volle gang zijn. ''We hebben Feyenoord aangegeven dat we nog moeten kijken of we daarover in gesprek kunnen gaan. Joey is een goede speler die een stap omhoog kan en wil maken. Als de voorwaarden goed zijn, moeten we kijken of alle partijen hieraan mee kunnen werken.''

De Haan vertelt ook dat PSV inderdaad concreet is voor Veerman. ''Of hij gaat vertrekken, hangt ervan af. De voorwaarden moeten voor alle partijen goed zijn. Er is belangstelling en dat heeft Veerman verdiend. Nee, er is nog geen duidelijkheid over hoe en wat. De interesse is er, maar het is niet zo dat we nu ergens naartoe aan het werken zijn.''

Update | Feyenoord geeft Veerman niet op
Feyenoord blijft inzetten op de komst van Veerman. Trainer Arne Slot wil de 23-jarige middenvelder dolgraag toevoegen aan de selectie. Volgens Voetbal International gaat technisch directeur Frank Arnesen zich deze week wederom melden bij SC Heerenveen. Het is nog onduidelijk of het tweede bod definitief van tafel is.

Update | PSV biedt 5,5 miljoen euro
De koploper van de Eredivisie pakt door en heeft een eerste bod gedaan op Veerman. De Eindhovenaren willen de transfer van de middenvelder dinsdag nog afronden. Het is namelijk de bedoeling om Veerman direct mee te nemen op trainingskamp, zo meldt Voetbal International. PSV en de Friezen zouden alleen nog steggelen over een doorverkooppercentage.

Lees meer over
Joey Veerman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties