Havenondernemer wil investeren in Dessers-transfer: "Bal ligt bij Feyenoord"

Havenondernemer wil investeren in Dessers-transfer: "Bal ligt bij Feyenoord"

Vanuit verschillende hoeken wordt Feyenoord hulp aangeboden om Cyriel Dessers definitief vast te leggen. Een eerder opgezette crowdfundingsactie bleek juridisch niet haalbaar, maar trainer Arne Slot hoopte dat het 'de mensen met echt veel geld' zou inspireren om hun steentje bij te dragen. Ondernemer Dennis de Roo is nu bereid om gehoor te geven aan die oproep.

De Roo, in het verleden betrokken bij havenbedrijf Van Donge & De Roo, vertelde aan RTV Rijnmond dat hij ervoor open staat om Feyenoord financieel te hulp te schieten. "Het is serieus dat we willen investeren", verzekerde hij. "Hoe en wat moet dan nog akkoord zijn bij Feyenoord. Wij zijn in afwachting of Feyenoord überhaupt openstaat voor een financiering via een externe partij."

"Dat zouden we dan direct met de club doen. Dat zou wat ruimte geven op de rest van het budget, ook voor andere spelers", vervolgde hij. De Roo spreekt echter wel nog steeds van het meebetalen via de crowdfundingsactie, terwijl inmiddels duidelijk lijkt dat dat om juridische redenen geen optie is. "De bal ligt bij Feyenoord", zei hij daarover.

Tot slot maakte De Roo duidelijk dat een eventuele investering in eerste instantie puur om de transfer van Dessers zou gaan. Een bedrag heeft hij daarbij niet voor ogen. "Wat er betaald moet worden. Dat zou ook de volle mep kunnen zijn." Feyenoord heeft een optie om Dessers voor vier miljoen euro definitief over te nemen van RC Genk. Deze optie moet wel voor 1 juni worden gelicht.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties