'Hartman op de radar van de KNVB en Koeman verschenen'

'Hartman op de radar van de KNVB en Koeman verschenen'

Quilindschy Hartman is op de radar van de KNVB en Ronald Koeman verschenen. Dat meldt 1908.nl. De 21-jarige linksback van Feyenoord zou al gepolst zijn door de bondscoach. Het wordt afwachten of Hartman bij de volgende voorlopige selectie van het Nederlands elftal zit. Die wordt binnenkort bekendgemaakt.

Oranje neemt het op 24 en 27 maart in de EK-kwalificatiereeks namelijk op tegen respectievelijk Frankrijk en Gibraltar. Hartman ondervindt concurrentie van onder anderen Tyrell Malacia op de linksbackpositie bij het Nederlands elftal. De verdediger van de Rotterdammers heeft het Nederlands elftal nog niet eerder vertegenwoordigd, ook niet bij de jeugdelftallen.

De jeugdexponent van Feyenoord brak dit seizoen door onder Arne Slot en was tot dusver goed voor zeventien wedstrijden, waarin hij één keer scoorde en twee keer als aangever fungeerde. De stormachtige ontwikkeling van Hartman bleef niet onopgemerkt in het Maasgebouw. Eind november zette de linksback namelijk zijn handtekening onder een verbeterd contract dat loopt tot medio 2025.

Lees meer over
Oranje Quilindschy Hartman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties