'Hartman kan mee op niveau Manchester City of Real Madrid'

'Hartman kan mee op niveau Manchester City of Real Madrid'

Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam is overtuigd geraakt van Quilindschy Hartman. De journalist verwacht dat de linksback van de Rotterdammers aankomende transferperiode niet meer te behouden is. Hartman heeft zich in de kijker gespeeld bij diverse clubs en de belangstelling zal de komende weken alleen maar toenemen.

"Ik denk dat Hartman op het niveau van de Europese top kan spelen," begint Krabbendam in de Dick Voormekaar Podcast. "Of het nu Manchester City is of Real Madrid, noem maar op. Uiteindelijk zal Hartman op dit niveau mee kunnen. Ik geloof dat echt, gezien het aantal clubs dat nu al interesse toont. Hij speelt met zoveel gemak als je ziet hoe hij nu presteert. Het lijkt wel alsof het hem geen enkele moeite kost. Als hij ook nog eens goed presteert op het EK, dan is het helemaal gedaan."

Feyenoord heeft zich al geroerd op de transfermarkt door Gijs Smal aan te trekken, al moeten de handtekeningen nog worden gezet. "Smal wordt de vervanger van Lopez en niet van Hartman. Als Hartman vertrekt, dan zullen ze een andere vervanger halen voor hem," vertelt Krabbendam, die zeker weet dat Smal en Feyenoord elkaar hebben gevonden. "Hij wilde het geloof ik eigenlijk stilhouden tot juni, veel succes daarmee. Die transfer gaat gewoon door.''

De komst van de 26-jarige verdediger van FC Twente is een goede zet geweest van Feyenoord. "Dan hebben ze in ieder geval een ervaren linksback die goed is in het positiespel. Het is ook een beetje een Slot speler. Hij kan goed oplossingen vinden. Een prima aanwinst om transfervrij binnen te halen.''

Lees meer over
Quilindschy Hartman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties