Hartman debuteert in definitieve selectie Oranje

Hartman debuteert in definitieve selectie Oranje

Quilindschy Hartman heeft een uitstekende week achter de rug bij Feyenoord. De talentvolle verdediger bereikte een akkoord over de verlenging van zijn contract bij de Rotterdammers en behoort tot de definitieve selectie van het Nederlands Elftal. Bondscoach Ronald Koeman heeft vertrouwen in de 21-jarige Hartman.

Naast Hartman zijn namens Feyenoord ook Lutsharel Geertruida en Mats Wieffer geselecteerd, die afgelopen seizoen allebei hun debuut in het Nederlands Elftal al hebben gemaakt. Nu maakt de volgende Feyenoorder alweer de kans om zijn eerste minuten te maken in Oranje.

Het Nederlands elftal komt maandag 4 september bij elkaar op de KNVB Campus in voorbereiding op de EK-kwalificatieduels met Griekenland en Ierland. De wedstrijd tegen Griekenland, donderdag 7 september, wordt gespeeld in Eindhoven (20.45 uur) en is uitverkocht. Het duel met de Ieren vindt plaats in Dublin op zondag 10 september om 19.45 uur lokale tijd.

Hartman debuteert in definitieve selectie Oranje
Lees meer over
Lutsharel Geertruida Mats Wieffer Quilindschy Hartman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties