Hancko verschijnt met grote glimlach op dinsdagtraining

Hancko verschijnt met grote glimlach op dinsdagtraining

David Hancko heeft zich dinsdag laten zien op de training van Slowakije. De verdediger van Feyenoord trainde voluit mee in het kwartier dat de pers aanwezig mocht zijn en dat is een positief signaal voor bondscoach Francesco Calzona. Het nationale elftal speelt woensdagavond een cruciale wedstrijd op het EK en de kans is groot dat Hancko inzetbaar is.

Hancko moest afgelopen vrijdag tegen Oekraïne het duel vroegtijdig staken. De linksback van Slowakije kon niet verder vanwege een blessure aan zijn lies. Tijdens een MRI-scan bleek dat er geen sprake was van spierscheuring en dat de medische staf gematigd positief was over zijn herstel. Vandaag blijkt dat Hancko geen hinder heeft van zijn lies en gewoon kon deelnemen aan de groepstraining.

Voor Slowakije is dat goed nieuws, want tegen Roemenië is de uitblinker hard nodig. In Groep E is het ongekend spannend. Na twee duels hebben België, Roemenië, Slowakije en Oekraïne allemaal drie punten weten te behalen. Woensdagavond om 18:00 wordt er afgetrapt en dan vallen de beslissingen in de groep. Wanneer Hancko geen terugslag krijgt, dan staat hij aan de aftrap in het Deutsche Bank Park gelegen in Frankfurt.

Lees meer over
Dávid Hancko
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties