Hancko over interesse: "Uiteraard speelt het in mijn gedachtes"

Hancko over interesse: "Uiteraard speelt het in mijn gedachtes"

In aanloop naar de wedstrijd tegen SS Lazio in de Champions League blijven de meeste spelers bewust uit de media om zich optimaal te kunnen concentreren op de voorbereiding van dit belangrijke duel. Tijdens het gebruikelijke persmoment één dag voor de wedstrijd ging Dávid Hancko ook in op de interesse van andere clubs.

"Uiteraard speelt het in mijn gedachtes", reageert de Slowaak op de vraag of hij bezig is met het feit dat hij wordt gevolgd door veel grote topclubs. "Dat komt mede doordat iedereen het ook aan me vraagt. Ik weet natuurlijk van andere clubs, maar ik concentreer me niet op wat ze van mijn spel zullen denken. Ik focus op wat ik moet doen op tactisch gebied en in verdedigend opzicht. Ik moet gefocust zijn en spelen met passie. Dan is er geen mogelijkheid om ergens anders mee bezig te zijn tijdens een wedstrijd. Ik probeer het beste spel te spelen dat ik kan en ik weet dat de fans iets van mij verwachten, dus ik moet gewoon presteren en het zien als een motivatie."

Doelpunten
Eén van de unieke punten aan de centrale verdediger van Feyenoord is dat hij ook relatief makkelijk doelpunten scoort. Zo deed hij dat onlangs bij zijn nationale ploeg, maar ook in de uitwedstrijd tegen Atlético Madrid. "We trainen op standaardsituaties, omdat we weten dat de marges tussen teams op Champions League-niveau erg klein zijn en de standaardsituaties het verschil kunnen maken", antwoordt Hancko op de vraag of zijn doelpunt was ingestudeerd. "Ik probeerde daar 'te rennen met passie' en ik had geluk dat ik geen buitenspel stond, dankzij de goede trap van Calvin moest ik hem binnenschieten. Uiteindelijk was het ook speciaal voor mij om te scoren in de Champions League."

Lees meer over
Dávid Hancko
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties