Hancko opgeroepen voor vriendschappelijke duels met Slowakije

Hancko opgeroepen voor vriendschappelijke duels met Slowakije

Dávid Hancko is opgeroepen voor het nationale elftal van Slowakije. De 24-jarige verdediger mag zich met zijn land gaan opmaken voor vriendschappelijke wedstrijden tegen Montenegro (17 november) en Chili (20 november).

Hancko, die 24 interlands voor Slowakije achter zijn naam heeft staan, miste sinds zijn komst bij Feyenoord nog geen duel. De verdediger stond in alle vijftien wedstrijden in de basis en wist daarin drie keer te scoren. Slowakije heeft zich niet weten te kwalificeren voor het WK in Qatar, waardoor Hancko zich na de vriendschappelijke wedstrijden optimaal kan gaan voorbereiden op de tweede seizoenshelft met Feyenoord.

Ook Robert Bozenik is opgeroepen voor Slowakije. De 22-jarige spits speelt dit seizoen op huurbasis voor het Portugese Boavista, maar wist daar nog geen potten te breken. Bozenik was in negen wedstrijden pas goed voor één treffer. De 25-voudig international heeft nog een contract tot medio 2024 in De Kuip.

Hancko opgeroepen voor vriendschappelijke duels met Slowakije
Lees meer over
Robert Bozenik Dávid Hancko
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties