Slowakije wint eenvoudig van Wales mede door assist Hancko

Slowakije wint eenvoudig van Wales mede door assist Hancko

David Hancko heeft zijn waarde weer bewezen voor Slowakije. De verdediger van Feyenoord had tijdens de oefeninterland een aandeel in de 4-0 overwinning op Wales van zondagavond door een assist af te leveren. Hancko begon in de basis en speelde uiteindelijk zeventig minuten in het Štadión Antona Malatinského als linksback.

Hancko behoorde tegen Wales weer bij de wedstrijdselectie nadat hij de oefeninterland tegen San Marino moest overslaan. De verdediger behoorde uit voorzorg niet tot de wedstrijdselectie. Leo Sauer begon op de bank tegen Wales en kreeg geen speeltijd in de laatste oefenwedstrijd in aanloop naar het EK in Duitsland.

Robert Bozenik had zijn vizier ook weer op scherp. De oud-Feyenoorder was in de tweede helft verantwoordelijk voor de 0-2. In de eerste helft zag de spits nog een doelpunt afgekeurd worden vanwege buitenspel. Voor Slowakije begint het EK in Duitsland met een duel tegen België. Maandag 17 juni om 18:00 uur staat de eerste groepswedstrijd in Groep E op de agenda. Naast België treft Slowakije ook Roemenië en Oekraïne.

Opstellingen
Slowakije: Dúbravka; Pekarík, Vavro, Škriniar, Hancko; Lobotka, Duda, Kucka; Schranz, Haraslín, Boženík.
Wales: Ward; Stevens, Ampadu, Cabango, Dasilva; Sheehan, J. James, D. James, Broadhead, Johnson, Moore.

Lees meer over
Slowakije
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties