Hancko blijft scherp: "Er is nog niets gespeeld"

Hancko blijft scherp: "Er is nog niets gespeeld"

Dávid Hancko was zondagmiddag wederom een van de betere spelers aan de kant van Feyenoord. De verdediger bekroonde dat optreden met de 1-3, zijn tweede Eredivisiegoal van het seizoen. Na afloop verscheen hij voor de camera van Feyenoord Media.

"Natuurlijk ben ik heel blij", begon Hancko. "Al tijdens de warming-up kregen onze fans de informatie over Ajax (dat de Amsterdammers punten hadden laten liggen tegen Go Ahead Eagles, red.). We wisten dus dat dit een cruciale wedstrijd zou worden - zoals dat nu voor alle wedstrijden geldt. Het was lastig. Timon heeft ons enorm geholpen en we hebben niet 90 minuten goed gespeeld, maar uiteindelijk scoren we drie keer en winnen we wel."

Ook met een voorsprong van acht punten op de achtervolgers wil Hancko nog niet op de zaken vooruit lopen. "Natuurlijk voelt het goed, maar er zijn nog 21 punten te halen. Er is nog niets gespeeld en zoals ik zei: elke wedstrijd zal cruciaal zijn voor ons. Maar het is wel fijn dat we ook na een interlandbreak, waarin veel spelers weg waren en waarna we maar een paar keer hebben getraind, weer gewonnen hebben."

Klassieker
Voor Feyenoord de laatste hordes richting de titel moet nemen, staat eerst de Klassieker in de halve finale van de KNVB Beker nog op het programma. "Het is de derde wedstrijd tegen Ajax en het mooiste is dat we hem in ons eigen stadion spelen, met onze eigen fans", aldus Hancko. "We hebben twee dagen om te herstellen en ons voor te bereiden. Dan moeten we er weer voor gaan."

Lees meer over
Dávid Hancko
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties