Halve finalisten TOTO KNVB Beker bekend

Halve finalisten TOTO KNVB Beker bekend

Feyenoord, Spakenburg, PSV en Ajax hebben zich geplaatst voor de halve finale van de TOTO KNVB Beker. De Rotterdammers wonnen woensdagavond de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen en zijn daardoor nog altijd in de race voor drie hoofdprijzen.

Spakenburg wist tegen FC Utrecht te stunten. De club uit de tweede divisie was in Stadion Galgenwaard met 1-4 te sterk voor de ploeg waar oud-Feyenoorder Jens Toornstra in de basis begon. PSV en Ajax wisten vrij eenvoudig te winnen van respectievelijk ADO Den Haag en De Graafschap.

Zaterdagavond om 22:30 uur is de loting live te volgen op ESPN. Orkun Kökcü gaf gisteren al aan dat Spakenburg thuis een mooie loting zou zijn, maar dat ze wel het respect verdienen. ''Ik heb ze gezien gisteren en dat is gewoon een hele goede ploeg. Voetballend kunnen ze gewoon goed mee. Het zou mooi voor ze zijn als ze in De Kuip mogen spelen natuurlijk, maar we zullen in de komende dagen zien wie de tegenstander wordt.''

Chris de Graaf, trainer bij SV Spakenburg, heeft een duidelijke voorkeur voor Feyenoord. ''Ik mag volgens mij zelf de loting doen. Het zou wel heel mooi zijn als ik zelf Feyenoord eruit trekt'', vertelt de trainer in gesprek met Voetbalprimeur. ''Ik heb drie jaar samengewerkt met John de Wolf. Heel veel geleerd. Als je elkaar dan in de volle Kuip mag treffen dan is voor nu even de cirkel rond.''

Op welke club hoop jij?
Lees meer over
KNVB Beker
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties