'Göztepe TK niet meer in de markt voor Teixeira' (update)

'Göztepe TK niet meer in de markt voor Teixeira' (update)

João Teixeira komt niet meer voor in de plannen van Feyenoord en trainer Arne Slot. De Portugese middenvelder zit vanavond tegen Vitesse dan ook niet bij de wedstrijdselectie en mag uitkijken naar een nieuwe werkgever.

Het Turkse Göztepe TK zou concreet bezig zijn om Teixeira over te nemen van Feyenoord. Dat meldt 1908. De 28-jarige middenvelder kwam dit seizoen slechts één wedstrijd in de competitie in actie voor de Rotterdammers.

Teixeira heeft nog een contract tot deze zomer in De Kuip. De Portugees kwam in de zomer van 2020 voor 1,6 miljoen euro over van Vitória Guimarães, maar hoefde nooit op een basisplaats te rekenen. Mede door blessures werd de komst van Teixeira geen groot succes.

Update | Göztepe TK is niet meer in de markt voor Teixeira, zo meldt 1908. De Portugees staat nog wel altijd in de belangstelling van clubs uit Amerika en Turkije. De komende tijd zoekt de Rotterdamse club naar een oplossing voor de speler die mag vertrekken.

Lees meer over
João Teixeira
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties