Gözübüyük fluit zaterdag de uitwedstrijd van Feyenoord

Gözübüyük fluit zaterdag de uitwedstrijd van Feyenoord

Serdar Gözübüyük is aangesteld door de KNVB om de stadsderby tussen Excelsior en Feyenoord in goede banen te leiden. De 38-jarige scheidsrechter fluit zaterdagmiddag om 16:30 voor de aftrap op Woudestein. Erwin Zeinstra en Johan Balder zijn de assistent-scheidsrechters tijdens het duel tussen de nummer twee en zeven van de Eredivisie.

Martijn Vos is de vierde official. Vanuit het ARAG Replay Center in Zeist is Richard Martens de VAR, geassisteerd door Rens Bluemink. Gözübüyük floot dit seizoen twaalf duels op het hoogste niveau, gaf daarin 58 gele kaarten en stuurde een keer een speler van het veld.

Gözübüyük floot dit seizoen één keer eerder een wedstrijd. In september floot de geboren Haarlemmer de Klassieker tussen Ajax en Feyenoord. De wedstrijd werd uiteindelijk met 0-4 gewonnen door de Rotterdammers. Verder had Gözübüyük de leiding over twee duels in de groepsfase van de Champions League.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties