Eredivisie: Excelsior pakt in slotfase punt tegen AZ

Eredivisie: Excelsior pakt in slotfase punt tegen AZ

Excelsior heeft Feyenoord een goede dienst bewezen in de Eredivisie. De Kralingers hebben gelijkgespeeld tegen de Alkmaarders in eigen huis, waardoor de ploeg van trainer Arne Slot dichterbij de tweede plaats kruipt, en die is dit seizoen ontzettend belangrijk, aangezien het recht geeft op deelname aan de vernieuwde opzet van de Champions League.

Feyenoord en AZ komen allebei op 26 punten. De Rotterdammers hebben echter wel een wedstrijd meer gespeeld. De Alkmaarders moeten de gestaakte wedstrijd tegen NEC nog uitspelen, en gaan dat doen op 6 december om 20.00 uur. De wedstrijd wordt hervat met een 1-2 voorsprong voor NEC. Het duel duurt nog slechts vijf minuten, waardoor AZ zo goed als zeker een nederlaag kan bijschrijven.

PSV maakte zaterdag geen fout tegen Heracles Almelo. De Eindhovenaren hebben nog geen duel verloren in de Eredivisie en staan na elf wedstrijden dan ook op 33 punten. De achterstand van Feyenoord op de koploper blijft zeven punten na de overwinning op RKC Waalwijk. De kraker op zondag 3 december tussen Feyenoord en PSV in De Kuip gaat een ontzettend belangrijke wedstrijd worden voor de ploeg van trainer Arne Slot.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties