Giménez scoort fraai doelpunt voor Cruz Azul

Santiago Giménez stond afgelopen nacht in de basis voor zijn club Cruz Azul. De spits was twee keer trefzeker voor de Mexicanen. Tijdens het juichen leek hij even een gebaar te maken naar Feyenoord, maar supporters lieten op sociale media al weten dat hij wel vaker een F maakt voor zijn vriendin.

Cruz Azul nam het op tegen Puebla en kwam niet verder dan een 2-2 gelijkspel. De 21-jarige Giménez was twee keer trefzeker in de Liga MX wedstrijd. In minuut 23 was hij trefzeker uit een penalty en minuut 26 scoorde hij fraai met zijn hoofd.

Giménez reageert na afloop van de wedstrijd kort over de interesse van Feyenoord. De twee clubs hebben een akkoord bereikt over een transfersom. ''Cruz Azul vroeg me om 100% gefocust zijn op de wedstrijd die ik hier nog heb. Of het al rond is? Er zijn nog enkele details te bespreken tussen de clubs. Ik weet niet of het mijn laatste wedstrijd was hier, maar zo speelde ik hem wel.''