Gimenez werkt eerste training af bij Feyenoord

Gimenez werkt eerste training af bij Feyenoord

Santiago Gimenez is begonnen met de voorbereiding op zijn eerste wedstrijd voor Feyenoord, zo meldt Feyenoordtraining.nl. De 21-jarige Mexicaan heeft zich vanmorgen gemeld op het trainingscomplex van de Rotterdammers.

Gimenez heeft alle benodigde papieren voor zijn werk- en verblijfsvergunning in bezit en kan daardoor officieel onderdeel uitmaken van de groep. De spits sluit fit aan en kan zaterdagavond al onderdeel uitmaken van de wedstrijdselectie voor de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. Of dat ook gaat gebeuren is nog even de vraag. Trainer Arne Slot gaat morgen bekend maken wanneer Gimenez kan aansluiten.

Marcos Lopez is nog niet speelgerechtigd. De Peruaan is nog in afwachting van zijn werkvergunning, waardoor hij nog niet in actie mag komen voor de club. Lopez moet ook nog even geduld hebben om te kunnen meetrainen. De verdediger kan pas aansluiten wanneer al het papierwerk volledig is afgerond. Feyenoord hoopt Lopez morgen of zaterdag te kunnen begroeten op de training.

Lees meer over
Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties